Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona minecraft pod hardcora - Projekt 1

mateuszwoz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Projekt 1

To jest mój pierwszy projekt

Autor: Mateusz8981

Download:

https://www.dropbox.com/s/yv5wgawb14s1ohc/hardcore.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/35c21c03a7ca317c5d59d107c1631c76ea5ce3d61bcd1ce58c4eb5f82c51e92b/analysis/1403165699/

SS:

773761403165479749002.png

WAŻNE:

Proszę o nie usuwanie autora [łamanie prawa]

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Japierdole mogę dostać warna za wulgi ale to się robi żenujące.

Kto akceptuje takie gówno? Przecież to obok strony nawet nie stało.

Nie ma tu elementu, który mógłby być uznany za poprawny.

Logo z generatora 3 kolory i dwa prostokąty nie czynią z tego strony (layoutu).

Zastanawiam się kto jest tutaj moderatorem, dzieci które nie miały styczności z prawdziwymi

projektami czy ludzie powyżej 50-tki którzy żyją jeszcze czasami gdy strony były tylko tekstowe....

Opublikowano

Tutaj trzeba nowych modów w tym poyebanym dziale kto to akceptuje, w regulaminie działu pisze

"Każda prezentacja musi zawierać demo. (web)" 

"Zakaz prezentowania prac Paintowskim, których reasumując nie można oceniać."

"Prezentujemy tylko gotowe dzieła, wszelkie zapowiedzi zostaną przeniesione do kosza."

Więc jeżeli sam mod tego subforum nie zna regulaminu to ja nie wiem już po co ludzie coś tutaj dodają.

Opublikowano

Ta strona to jakiś żart czy coś?

Logo to z generatora logo to guwno ale strona jest fajna to nie pisz syf

Przecież to wygląda jak ... sory to w ogóle nie wygląda... Co to ma być? Kilka liter? Kilka kolorów? 2 prostokąty? I ty już myślisz, że to jest ,,proelo" godna publikacji strona ? ... Zastanów się.

Inpirowałem się tym ale to muj pierwszy projekt zara dam linka dema

+ Twoja ortografia ...

------------------------------------------------------------

~`Chcesz zamówić u mnie stronę? Chcesz zapoznać się z moimi pracami? A może kojarzysz mnie z jakichś innych projektów i jesteś zainteresowany moimi usługami? Jeżeli tak to zapraszam Cię do mojego portfolio: www.theneuronsky.pl, a jeżeli nie to też Cię tam zapraszam  :)

Opublikowano

"Inpirować" się to ty możesz ale nigdy gównem.

Nie spotkałem jeszcze kogoś kto inspirował się czymś nieudolnym i stworzył coś dobrego.

Temat powinien wylądować w koszu bo nawet jeśli doda "demo" to to jest jak dla mnie

z paint'a...

Opublikowano

Strona wygląda tragicznie, kolorystyka powoduję u mnie problemy z żołądkiem. Moim zdaniem Administracja powinna warnować autorów takiego syfu.

Opublikowano

Reasumując -- w tym dziale potrzebna jest akceptacja postów przez moderatorów, oraz nabór na moderatorów tego działu.

~`Chcesz zamówić u mnie stronę? Chcesz zapoznać się z moimi pracami? A może kojarzysz mnie z jakichś innych projektów i jesteś zainteresowany moimi usługami? Jeżeli tak to zapraszam Cię do mojego portfolio: www.theneuronsky.pl, a jeżeli nie to też Cię tam zapraszam  :)

Opublikowano

Fatalnie dobrane kolory, logo ewidentnie z generatora. Poćwicz, a później publikuj dzieła. Odsyłam Cię do mojego nowego projektu: "Od zera do kodera" gdzie trochę się nauczysz: http://komputerowcy.eu/category/od-zera-do-kodera/ (Nowa część już jutro/w sobotę).

W kod nawet nie patrzę, bo po Twojej pisowni widzę, że nie warto.

Takim sposobem mu nie pomożesz, odsyłając go do badziewnego kursu, który dopiero się zaczął a nie powinien nawet się ukazać. 

Na stornie masz napisane dlaczego...

Opublikowano

Po co stworzyłeś kopie mojej strony i do tego dużo gorszą ?

Pewnie nikt Ci tego nie powiedział ale Twoja też jest straszna.

Opublikowano

Takim sposobem mu nie pomożesz, odsyłając go do badziewnego kursu, który dopiero się zaczął a nie powinien nawet się ukazać. 

Na stornie masz napisane dlaczego...

Nie chcę zaczynać kłótni, komentarz widziałem. Z założenia nie chcę się w nim skupiać na teorytycznych rzeczach, a podejść do użytkownika w bardziej innowacyjny sposób, dając mu cenne wskazówki, czego mnie np. brakowało przy nauce poszczególnych języków.

@autor Na tę chwilę polecam Ci http://www.kurshtml.edu.pl/ , twórz dalej i się nie poddawaj. Ale nie publikuj rzeczy, z których i tak nikt nie skorzysta.

Opublikowano

Nie ma za co. Na przyszłość nie udostępniaj takich rzeczy ludziom, bo zostaniesz shejtowany ;/. Napisz nam tu na forum w odpowiednim dziale ew. co zmienić etc., dąż do perfekcji, też zaczynałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...